diumenge, 5 d’octubre del 2014

Oncotrail 2014

Enguany el dissabte 4 d'octubre el club Olímpic Farners ha participar a la cursa solidària per ajudar als malalts de càncer, l'Oncotrail a Palafrugell, organitzada per la fundació Oncolliga de Girona. En aquesta edició la cursa han aconseguit un total de 56.442€. Aquest any el Club Olímpic Farners hi ha presentat 2 equips aportant 2000€, Turó del Vent i Roca Guillera. Els dos equips han realitzat una impecable cursa i l'han aconseguit acabar amb uns grandíssims resultats. La cursa consisteix en un recorregut de 100km que els equips han de recórrer junts. Els equips estan formats per un màxim de 6 atletes dels quals 4 han de còrrer i els altres 2 fan els relleus.
Com a club estem molt orgullosos de poder aportar el nostre gra de sorra per ajudar als malalts de càncer, i encara millor si podem ajudar fent una cosa que ens encanta, corrent.
Els resultats dels nostres equips són els següents:
-Turó del Vent ha arribat en cinquena posició amb un temps de 12h i 54min, a menys de 1h dels  primers classificats. Els components: Jordi Butinyà, Jaume Canaleta, Joan Massó, Miquel  Henderickx, Carles Fages i Carles Badia. I totes les persones que els van acompanyar i ajudar durant  el trajecte.




- Roca Guillera per la seva part han arribat en Vintena posició i amb un temps 16 h. L'equip està format per  Jesús Fuertes, Manel Barroso, Ivan Brun, Laura Cespedes, Josep Marti i l'Anna Garcia. Gràcies també a tots el acompanyants que el van ajudar en els avituallaments i els relleus.



Moltíssimes felicitats a tots i moltes gràcies. Esperem que l'any que ve puguem tornar a participar.
Molt bona cursa i moltes gràcies a tots els que heu col·laborat la victòria també és vostre.

Facebook del Club Olímpic Farners (https://www.facebook.com/pages/Club-Ol%C3%ADmpic-Farners/188768477843044?fref=ts)


Pàgina oficial de l'Oncotrail on podreu trobar tota la informació de la cursa (http://www.oncotrail.cat/index.php )






dimecres, 1 d’octubre del 2014

Fotos de la II Cursa Solidària de Santa Coloma de Farners

Moltes gràcies a tots per la vostre col·laboració, aqui us deixem un recull de fotos de la cursa en podreu trobar més a la pàgina del Facebook del Club (https://www.facebook.com/pages/Club-Ol%C3%ADmpic-Farners/188768477843044?sk=timeline)
Us felicitem a tots per la grandíssima cursa i el grandíssim ambient.