dimarts, 8 d’abril del 2014

CURSA/CAMINADA SOLIDÀRIA DE SANT ESTEVE DE LLÉMENA 24/05/2014

Tothom pot fer aquesta cursa/caminada per una bona causa! Animeu-vos-hi!

Una cursa/caminada totalment solidària que es farà el dissabte 24 de maig del 2014 a la localitat de Sant Esteve de Llémena (Garrotxa).  El 100% dels diners i les donacions aniran a la Fundació Oncolliga de Girona d'ajuda als malalts de càncer en motiu de la cursa Oncotrail 2014.

És una cursa/caminada totalment de muntanya, on el seu recorregut és quasi bé tot de corriols, amb un desnivell possitu de +283 metres i de una distància de 7 km.

L'hora de sortida de la cursa/caminada és a les 10 hores a la zona del pícnic "la Planta" de Sant Esteve de Llémena. L'arribada és a la mateixa zona de "la Planta", un espai familiar on els participants i acompanyants poden gaudir gratuïtament de la zona de barbacoes.








A l'arribada de la cursa/caminada hi haurà esmorzar i begudes. També es farà el sorteig d'obsequis pels participants de la cursa/caminada.

Fotos del recorregut i track de la cursa/caminada:








Track de la cursa: 


INFORMACIÓ I REGLAMENT:

- Cursa/caminada 100% solidària.

- Data de la cursa/caminada el proper 24/05/2014 a les 10 hores a la localitat de Sant Esteve de Llémena.

- Cursa/caminada de muntanya on hi ha un desnivell considerable +283 possitius, de 7 km de distància on el 85% són per corriols.

- El preu de la cursa és de 5€ i un màxim de 300 participants.

- El temps màxim per fer la cursa és de 3 hores (es pot fer en molt menys pels caminadors)

- L'obertura d'inscripcions el mateix dia de la cursa es farán a les 8 hores fins a les 9.30 hores.

- Les inscripcions anticipades es poden fer a les botigues d'esport d'ARESTA a la localitat d'Olot i Girona. També a BASE FONT ESPORTS de Santa Coloma de Farners i al Supermercat Anna de Sant Esteve de Llémena. Són presencials les inscripcions i tenen un cost de 5€.

- Els corredors a la cursa serán cronometrats digitalment i amb classificació per categoria absoluta.

- Per participar a la cursa/caminada els menors d'edat hauran de portar autorització dels pares o estar acompanyats en tot moment a la cursa sota la seva responsabilitat.

-Caldra dur el dorsal posat i ben visible a la part del davant.

- El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i guix també estaran indicats els punt quilomètrics. Es comptara amb l'assistència d'un servei d'ambulància.

- La totalitat de la prova transcorre per camins, corriols i pistes forestals. La circulació de vehicles per aquestes pistes no estarà tancada. És passa els llocs més emblemàtics del nostre poble; respecteu la natura, no sortiu dels límits marcats i no llenceu deixalles. Incomplir les normes és motiu de desqualificació. 

- Els participants donen consentiment exprés al tractament de les seves dades personals i autoritzen també a l'organització a publicar-les en el llistat d'inscrits i en el llistat de resultats. 

- Els participants o representatns legals dels menors d'edat accepten cedir a l'organitzador i col·laboradors el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de la cursa a qualsevol mitjà de comunicació com diaris, web, etc. 

Les vostres dades seran tractades d'acord amb el que estableix la llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràctes personal (BOE núm 298, del 14 de desembre de 1999).


 - Hi haurà sorteig d'obsequis dels col.laboradors de la cursa entre tots els participants.
- Hi haurà servei de guardarroba i de dutxes per tots els participants.
- A l'arribada de la cursa/caminada hi haurà esmorzar i begudes per tots els participants.

Agraïm als col·laboradors per ajudar-nos a la Cursa/caminada Solidària de Sant Esteve de Llémena. Una cursa on TOTS els guanys aniran a una causa solidària, a la Fundació Oncolliga de Girona.

Organitzadors:






Ajuntament de Sant Aniol de Finestres/Sant Esteve de Llémena, el Club Olímpic Farners i el Consell Comarcal Esportiu de la Garrotxa.

Col.laboradors:


















TROFEUS A CÀRREC DE 

REBENOX S.L. I ESTEVE COSTA
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada