Trobes que entrenar és avorrit?
Necessites un canvi. Trencar la rutina. Innovar. Reinventar-te. Aquí una bona proposta:

dimarts, 10 de desembre del 2013

Un novembre profitós!

Aquest novembre hem tingut uns bons resultats dels corredors del CO Farners en diverses curses de muntanya i asfalt.
En Miquel Henderickx segueix en un estat de forma molt bo i amb moltes opcions de fer podi en properes curses. A la cursa de muntanya de les Pedreres de Girona (10 km) va arribar en 10èna posició amb un temps de 56 minuts i 28 segons. A la cursa de Sant Martí-Santa Pau va arribar en 8éna posició amb un temps de 1 hora i 16 minuts en un recorregut de 15 km. Ànims Miquel que tens el podi a tocar!
En Jaume Canaleta juntament amb l’Enric Torramilans (Matxacuca) van fer podi en la categoria de veterans Màster 50 a la cursa de muntanya Colera Xtrem. La cursa va ser molt accidentada per la ventada que feia. Ens comentaven que en més d’una ocasió el vent els llençava al terra! En Jaume va quedar 7é de la general i primer de la categoria M-50 amb un temps de 2 hores i 15 minuts. L’Enric Torremilans (Matxacuca) va fer un 3er lloc en la categoria de M-50 amb 2 hores i 40 minuts. Tots dos comentaven que havia sigut molt dur i que mai havien vist tantes caigudes fortes.
El dia 24 de novembre es tornava a fer la Marxa de 20 km a la població de Castell-Platja d’Aro. Una cursa trenca cames que es feia pel camí de ronda i rodalies. En Joan Massó arribava en 2ona posició de la general amb un temps de 1 hora i 30 minuts i amb molt bones sensacions per propers objectius en curses de muntanya com pot ser la Transvulcània (86 km) del proper mes de maig del 2014 a l’illa de La Palma (Isla bonita). En Mustafa Lachkar arribava deu minuts més tard amb 1 hora i 40 minuts en 13éna posició. En Musta s’havia recuperat d’un fort constipat que el va fer renunciar a participar a la Marató de València. El seu objectiu de baixar de les 3 hores a la marató haurà d’esperar fins el 2014. Ho tens a l’abast Musta!